Kdo nebyl neuvěří, nakonec sezóny výhra nad TJ Pardubičky 3:2!!!

Kdo nebyl neuvěří, na závěr sezóny super zápas s TJ Pardubičky na 5 setů s dobrým koncem a výhra 3:2 v tiebreaku. Sety 25:23 (otáčeli jsme ze stavu 22:23, pak time a 3 body v řadě, tomu říkám síla týmu, tím jsme je asi trochu zaskočili), dále 19:25, 25:18, 23:25 a tiebreak 15:10!!!

Skvěle jsme využili domácí prostředí a rvali jsme jim to do sluníčka, myslím že nás trochu podcenili, ale už to nedohnali.

Skvělý výkon všech, skvělé zakončení sezóny a skvělé posezení v hospodě.

Ještě jednou díky Všem, tady koukněte na aktuální tabulku: http://volejbal.kpsys.cz/index.php

Zatím jsme na 6. místě, ale chybí ještě 2 zápasy, ale máme krásných 22 bodů a pozitivní skóre 1299:1270, ale hlavně na podzim jsme vyhráli jen 2 zápasy (se Svítkovem a s Cholticemi) a teď na jaře 5! Akorát prvním třem týmům (Hvězda, Sokol a USK) jsme nevzali body, i když to občas bylo velmi blízko. Co nebylo teď, může být příští rok.

Takže teď bude malá pauza, začíná se zase až na začátku září. Samozřejmě páteční tréninky budou pořád, zkusíme něco natrénovat, abychom se zase posunuli o trochu dál a výše v tabulce na naše vytoužené (Pavlovo) 5. místo. Letos nám k tomu chyběla jen jedna jediná výhra! Pouhé 3 body!

A samožejmě moooc děkujeme našim fanouškům, kteří včera připravili dokonale skvělou domácí atmosféru.

Mějte se, vyléčte všechny zranění  a hezké léto

Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.