Další cenné vítězství, a to s prvním týmem tabulky TJ Energetik Chvaletice „B“

Vítězství se nevyvíjelo tak jednoznačně, jak to vypadalo. Tým Chvaletic „B“ byl v dané době první v tabulce, pouze s jednou prohrou od SKP Hvězda Pardubice. A teď mají druhou prohru! Tento tým má velkou základnu volejbalistů, jejich ÁČKO hraje kraj, takže má z čeho vybírat, takže je vlastně jedno s kým přijedou, ale myslím, že nás dost podcenili a nakonec si zápas prohráli sami svými výlevy, které je rozptylovali od vlastní hry.

Už v prvním setu, kdy jsme začali hrát proti sluníčku, jsme se tahali o každy bod, ale zlomili jsme je až za stavu 12:12 a nakonec vyhráli jednoznačně 25:16.

Druhý set začali už s tím, že to sranda nebude, bojovali, ale my jsme jim to nedali a nakonec důležité vítětzství 25:21.

A třetí set, to už se rozložili sami vlastní hrou a nedisciplinovaností a vlastním chybami a nakonec jednoznačný set 25:14 a vítězství v celém zápase 3:0. Myslím, že to opravdu nečekali a jejich cesta domů nebyla určitě radostná. Za to my jsme oslavili naši velkou výhru, tak jak se patří a už se těšíme na dalšího soupeře.

Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.