Tak jsme se dočkali, první 2 zápasy na jedničku, 2 výhry

První zápas sezóny jsme odehráli ve čtvrtek 3. září na domácí půdě s tradičním soupeřem Totální rozklad Pardubice. Náš tým hrál ze začátku neúnavně a skoro bez chyb, měli jsme všechno v poli, nic nám tam nespadlo. Soupeř byl z toho hodně zakřiknutý. To už jsme vedli 2:0 sety. Je pravda, že jsme pak trochu polevili a prohráli třetí set. Ale ve čtvrtém setu jsme to byli zase my a nenechali jsme si ujít vítězství 3:1 (sety 25:13, 25:22, 18:25 a 26:24). Byl to ale boj, ale my jsme měli hlavně závěry setů a to se počítá a 3 body jsou doma. 

Na druhý zápas jsme vyjížděli k hodně těžkému soupeři do bašty volejbalu do Chvaletic. Už dlouho jsme je neporazili, ale dnes jsme měli velké odhodlání a byli jsme skvěle namotivováni. Chvaletice na nás vyrukovali z 10 hráči, ale nás to nevylekalo. První 2 sety jsme hráli úžasný volejbal, skoro jsme nechybovali, na rozdíl od soupeře. Opět to byl boj, ale my jsme vydrželi až do konce, soupeř se snažil, dělal co mohl, točil sestavou. Vzal nám i jeden set. Ale my jsme hráli velmi rozmanitý volejbal a dotáhli to do vítězného konce a slavili jsme velkou výhru u soupeře co neprohrává a doma už vůbec ne. Výhra 3:1 (sety 25:17, 25:19, 20:25 a 25:18).

Celý tým zaslouží velké díky za super výkon.

A samozřejmě naše fanynky si také zaslouží velké díky, že dorazily za námi až do Chvaletic. Odměnou jim bylo naše velké vítězství a závěrečná děkovačka.

Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.