U13/ Víkendové přátelské utkání

29.2. – SK L.B. 23:5 FK Přelouč (6:2,13:1, 4:2)

V utkání hraném 3×20 jsme od začátku dominovali. I přes vysokou výhru se našli nedostatky především v zrychlení hry směrem dopředu.

Góly: 5x Dubravčík, 5x Havránek, 5x Kubrycht, 4x Eisner,3x Čichovský, Jehlička

Sestava: Smrček – Čichovský, Černý, Čapský, Havránek, Eisner, Kubrycht, Jehlička, Dubravčík,

 

1.3.2020 – SK L.B. 7:4 SK Holice (4:0, 1:1, 2:1, 0:2)

Po sobotním zápase nás hned v neděli čekal soupeř hrající o soutěž výše. Utkání hrané (20+20+15+15) jsme skvěle zavládli. V prvních třech čtvrtinách jsme hráli skvěle, soupeře jsme prakticky k ničemu nepouštěli. V poslední čtvrtině již na kluky, kteří absolvovali i sobotní zápas dolehla únava a výkon nebyl optimální.

Góly: Dubravčík 4x, Čichovský 2x, Havránek

Sestava: Ardelt – Štěrba, Friedrich, Lichý, Urbanec,  Dubravčík, Jehlička, Kubrycht, Havránek, Čichovský

 

Oba zápasy splnili účel který měli. Vyzkoušeli jsme prakticky všechny kluky až na nemocné (Skalický, Ježek, Vondrouš), ale naopak dostali šanci i kluci z U11 (Černý, Smrček, Urbanec) s tím, že se neztratili. Co se týče kvality hry se nám jednoznačně povedl zápas s Holicemi, kde až na koncovku se nám dařilo předvádět slušný fotbal. Zápasy byli generálkou na sobotní turnaj, který se uskuteční na naši UMT od 8:30. Kde se postupně utkáme (TJ Rosice n. L., Tj Slavia Radonice, FK Přelouč a FC Slavie HK) a po posledních výkonech bychom rádi dosáhli co nejlepšího umístění. Zápasy nám zamotali ovšem hlavu co se týče nominace. Všichni se předvedli skvělé a nebude lehké vybrat. Snad se nám to povede 🙂 a věříme, že nás přijdete podpořit.

Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.